Kuinka kasvattaa kasvihuonetta

Energiaministeriön mukaan tehokkaana pidettyjen rakennusten jäähdyttämiseen käytetty sähkö voi maksaa jopa 55-75% enemmän kuin kuluttajat maksavat sähkön vähittäismyyjältä. Tämä johtuu viileiden antennien, lämmitysjärjestelmien ja jäähdytettyjen betonilattioiden hyötysuhteesta.

Tämä lisääntynyt tehokkuus on lisännyt kustannuksia erityisesti lämmitysjärjestelmille. Kalliimpien energialaskujen yhdistäminen korkeampiin lämmityslaskuihin on johtanut siihen, että merkittävä osa kuluttajista päättää jättää valot yöksi lähdettäessä. Kalliiden sähkölaskujen myötä sähkön kilpailutus onkin viime vuosina yleistynyt nopeasti.

Valaistus voi parantaa kasvihuoneen suunnittelua

Valaisimien suunnittelun etuna on, että se voi sallia enemmän taukoja yleisesti käytetyissä lasilevyissä. murtautua pohjoiseen ikkunaan antamalla valon loistaa eteläiseen ikkunaan. Tauko eteläisessä ikkunassa antaa enemmän ilmaa suodattaa läpi, varsinkin kun lasi on ohuempi. Tyypillisessä kasvihuoneessa jokaiselle ylimääräiselle neliöjalalle kasvutilaa on annettava riittävä valo.

Tuottavuus määrää valon tyypin

Valotyyppi vaikuttaa eri kasvien ja kukkien vastaanottamaan valon määrään. Kukat, jotka kukoistavat luonnollisesti täydessä auringossa tyypillisessä puutarhassa, saattavat joutua antamaan keinotekoisen valon kukkimaan. Kasvien tarvitsema valon määrä on suhteessa kasvin kokoon. Se mitataan jalkakynttilöinä. Jalkakynttilät ovat hyödyllinen työkalu tietyn tyyppiselle kasville tarvittavan valomäärän määrittämiseksi. Esimerkiksi viiniköynnökset tarvitsevat kolme jalkakynttilää kukoistamiseen. Ruoho tarvitsee viisi jalka-kynttilää kukoistamaan. Useimmat muut kasvit tarvitsevat kuitenkin vain kahden jalan kynttilän alueen. Tämä johtuu siitä, että he pärjäävät parhaiten kolmen jalan etäisyydellä toisistaan.

Tyypillinen kasvihuone tarvitsee valmiiksi valaistut kasvavalot kasvien kasvattamiseen

Jos kasvatat taimia kasvihuoneessa, sinun on todennäköisesti ostettava jonkinlainen kasvava valo. Kasvavalojen kustannukset vaihtelevat matalasta noin 5,00 dollarista korkeimpaan noin 200,00 dollariin. Nyt sinun täytyy ajatella, että haluat vain mukavan valaistuksen eikä mitään muuta. Jotta voisit todella auttaa kasvejasi vähän ja saada sinut oikeaan suuntaan viimeiseen satoon, suosittelen, että ostat ajastimen. Ajastin on elektroninen laite, joka kytkee päälle ja pois päältä kasvihuoneen kasvien valaistusjärjestelmän. Tietenkin sen sijaan, että jätät vain valot päälle ja jätät valot pois päältä, on hyvä kytkeä valot päälle ja pois. Näin näet todella kasvien kasvavan ja saavan tarvitsemansa valon. Jos et halua kasvien kasvavan kypsyyteen, voit aina vetää sävyjä antamaan tarvitsemansa valon määrän. Muista, että kasvit käyttävät valoa energiana muuntamaan hiilidioksidia sokereiksi, joita tarvitaan kasvuun ja kukoistamiseen.

Jos sinulla on järjestelmä, joka ei tarvitse kasvavaloja, tarvitset jonkinlaisen sieppausjärjestelmän Leafille tai Patioon. Voit perustaa järjestelmän ajastimilla, sähkölämmittimillä tai aurinkoenergialla toimivilla keräilijöillä, jotka imevät auringon lämpöä ja varastoivat sen. ullakkohuone on erinomainen paikka kokeilla. Niin kauan kuin sinulla on jonkinlainen roikkuva tai riippuva tarjotin, voit asettaa ajastimen keräämään lämmön ja asettamaan sen takaisin auringon laskiessa. tietysti tämä tarkoittaa, että tarvitset valonlähteen patiolle. Jos kasvat kasvihuoneessa, saatat tarvita kasvavaloja riippuen siitä, mitä kasvatat. Jos kasvatat juurikasveja kasvihuoneessa korjuuseen etkä pysty tarjoamaan riittävästi valoa, saatat joutua ostamaan ylimääräisen valaistuksen.